O nama

Primarno nastala kao rezultat želje da se građanima Sarajeva i Bosne i Hercegovine pruži do sada najkvalitetnija i najpristupačnija odskočna daska za kupovinu i najam nekretnina, a koja bi stajala rame uz rame sa opsegom ponude i uslužnosti svjetski priznatih firmi, Mirsad Capital predstavlja sinonim za budućnost i uspjeh u svojoj sferi poslovanja. Svakom angažmanu uvijek pristupamo sa nivoima integriteta i inovativnosti koji ostavljaju utisak da ne možemo bolji biti i bolje raditi nego što to već činimo – komplimenti na kojima smo zahvalni, ali koje ne prihvaćamo jer ne stremimo osjećajima savršenstva, već jedino ka neprekidnom napretku i stalnom poboljšanju naših usluga.

Mirsad Capital čini visoko motivisan i radišan tim pojedinaca, koji su odlučili da svoje individualne ekspertize ulože u vrijedan zajednički poduhvat. Mi svoju mladost, iskustvo i znanje ulažemo u Vašu budućnost, stremeći ka ciljevima koji su usmjereni ka Vašem zadovoljstvu.
Smatramo da dobro urađen posao ne čini samo uspješno rukovanje na kraju, već da je isto tako bitno da se naši klijenti osjećaju pouzdano i ostvareno kroz cjelokupan proces pregovaranja. Stoga smo veoma fokusirani na dosljednost u svakoj instanci i na ostvarivanje naše biti, a koju čine jednostavnost i efikasnost; jednostavnost u postizanju dogovora i efikasnost pri njegovom izvršavanju.

Posvećeni smo savjesnom i kvalitetnom ulaganju – vođeni ambicijom da svaki naš klijent ne izađe samo s osjećajem da je dobro uložio svoje vrijeme i novac, svaki naš korak je utaban dubokim uvjerenjem da klijent mora znati da je, prije svega, uložio u sebe. Stoga, s Mirsad capitalom ćete uvijek biti sigurni ne samo u našu profesionalnost, nego i u Vašu odluku i iz nje proizilazeću budućnost.

Ponuda

Mirsad Capital

Jednostavnost je veoma važna u našoj sferi poslovanja; kako zbog prilagođavanja i pojašnjavanja procedure klijentu na razumljiv način, tako i zbog konkretiziranja ciljeva postignutog dogovora. Stoga, pojednostaviti ne znači umanjiti vrijednost – već znači da vrijednost prikazujemo na jasniji način nego što je to prethodno bio slučaj.

Efikasnost je kamen temeljac svake uspješne realizacije ciljeva, svojevrsna kombinacija ekspeditivnosti i izvrsnosti. Stoga, Mirsad Capital svaki zadatak izvršava i svaku prepreku prevazilazi ne samo na najbolji niti samo na najbrži način – već istovremeno koristeći i najbolji i najbrži mogući pristup.

Bit Mirsad Capital-inog poslovanja smo bazirali upravo na ovim komplementarnim kvalitetama, jer smatramo da niti jedan poduhvat ne može biti uspješan ukoliko se u njemu iste ne objedine. Predani smo njihovom poostvarivanju, jer su zadovoljstvo klijenta i zajednički uspjeh ono što nas prvenstveno pokreće da postanemo najboljima.

Odlučili ste se da je došlo vrijeme da poduzmete konkretne korake ka kreiranju sjajnije budućnosti, te ste prepoznali kvalitet čim ste vidjeli ponudu na našoj web-stranici. Potom ste se odvažili na to da nas kontaktirate, te ste nakon razmjene nekolicine emailova i upoznavanja shvatili da je Mirsad Capital jedina real estate firma u koju imate potpuno povjerenje, jedina s kojom želite graditi svoju privatnu i poslovnu sutrašnjicu. Nakon uspješno obavljenog posla, uvjeriti ćete se da je Vaše pouzdanje u Mirsad Capital postalo još jače – i tada ćete postati apsolutno sigurni da ste izabrali pravo rješenje.

Krećete se sa motivacijom i ambicijom da svoj rad podredite cilju koji je veći od vas. Vi odvažno koračate putem izgradnje nečega što je vrijedno divljenja, nečega za što vrijedi pomaknuti koju planinu i za što vrijedi dati sve od sebe. Zato ste u Mirsad Capital prepoznali hrabre i ostvarene mlade ljude koji su, kao i Vi, gladni postajanja najboljim i koji neće stati sve dok ne budu proglašeni neprikosnovenim brojem jedan. Ovu aspiraciju ovjekovječujemo neprekidnim objedinjavanjem odvažne istrajnosti, istančane brige za naše klijente i njihov uspjeh, te poslovnog optimizma koji je uronjen u realno stanje tržišta.

Naši ciljevi su zacementirani u ostvarivanju Vaše vizije, a naša misija jeste da pomognemo u ispunjavanju Vaših ambicija.